Volkswagen Private lease aanbod

Private Lease Volkswagen 

Zoals u weet is rijden in een oudere Volkswagen niet altijd even voordelig. Bijkomende kosten kunnen flink oplopen. Private lease is in veel gevallen voordeliger. Een vast bedrag per maand. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Wij staan u bij in de zoektocht naar de beste private lease deal. Zo vindt u de perfecte Volkswagen voor de mooiste prijs.

 

Onderstaand vindt u alle aanbiedingen op het gebied van private lease.

We hebben voor het merk Volkswagen op het moment twee fantastische aanbiedingen voor u geselecteerd: de Polo en de Up.

 

 
 

Kiest u liever voor een ander merk?

Op de volgende pagina, treft u ons gehele aanbod leaseauto's aan. Door middel van de filters kunt u een keuze maken uit de diverse merken, types en prijsklassen.
Gaat u toch voor die bloedmooie Volkswagen? Kies hier de gewenste auto en bepaal zélf de contractvoorwaarden. Zo kan het ontbreken van benodigde verzekeringen voor u een dealbreaker zijn. Veelal is het contract inclusief verzekeringen. Zo niet, dan voegt u deze zelf toe.

De belangrijkste zaken standaard zijn inbegrepen in een overeenkomst. Onze partners zijn hiertoe verplicht dankzij het 'Keurmerk Private Lease'. U heeft bijvoorbeeld altijd financiële zekerheid dankzij een kredietcheck. Of u nu kiest voor een Volkswagen of een ander merk, u wordt beschermt tegen te hoge maandelijkse lasten.
U heeft altijd 14 dagen bedenktijd. Tevens bent u verzekerd van van eerlijke voorwaarden, deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Zo is het leasen van uw nieuwe Volkswagen veilig en weet u waar u voor tekent.

Kijk ook goed naar de specificaties van uw auto. De ene Volkswagen is de ander niet en de uitvoering van de auto kan sterk verschillen per aanbieder. U kunt uw auto altijd uitbreiden met extra opties zoals een trekhaak, winterbanden of een navigatiesysteem. Hiervoor betaalt u wel extra.

Stel zelf uw auto samen. Als u akkoord bent met de voorwaarden klikt u op ‘kies deze auto’. Vul uw gegevens in en uw gloednieuwe Volkswagen staat binnen no-time bij u voor de deur!