Renault Private Lease

Renault Private lease aanbod

Private Lease Renault 

Zoals u weet is rijden in een oudere Renault niet altijd even voordelig. Bijkomende kosten kunnen flink oplopen. Kies daarom ook voor een private lease contract. Zo rijdt u in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand.
Wilt u zonder de grote investeringen rijden in uw gloednieuwe Renault? Wij helpen u met het vinden van de beste deal.

Op deze pagina vindt u de meest aantrekkelijke aanbiedingen in de markt. 
Op dit moment bieden wij maarliefst 5 auto’s van Renault aan, dit zijn ook direct de populairste modellen. 

 

Private lease aanbod Renault

Renault Twingo Collection

Renault Twingo Collection

224,-

v.a. /mnd incl. BTW

60 mnd / 5.000 km

Renault-Clio-Estate

Renault-Clio-Estate

344,-

v.a. /mnd incl. BTW

60 mnd / 10.000 km

 

Kiest u liever voor een ander merk?

Op de volgende pagina, treft u ons gehele aanbod leaseauto's aan. Door middel van de filters kunt u een keuze maken uit de diverse merken, types en prijsklassen.
Geniet die prachtige Renault toch uw voorkeur? Selecteer hier uw auto en bepaal zélf de inhoud van het contract. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan pechhulp en vervangend vervoer? Vaak zijn dit soort zaken bij het contract inbegrepen. Zo niet? Dan voegt u deze eenvoudig toe.

De meeste zaken zijn altijd bij een overeenkomst inbegrepen, dit omdat onze partners voldoen aan de eisen van het 'Keurmerk Private Lease'. U wordt altijd beschermt tegen te hoge lasten. Of u nu kiest voor een Renault of een ander merk. De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen.
U heeft altijd 14 dagen bedenktijd. Tevens bent u verzekerd van van eerlijke voorwaarden, deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Zo is het leasen van uw nieuwe Renault veilig en weet u waar u voor tekent.

Kijk ook goed naar de specificaties van uw auto. De ene Renault is de ander niet en de uitvoering van de auto kan sterk verschillen per aanbieder. Indien u extra opties wenst is dat altijd mogelijk. Selecteer winterbanden, een trekhaak of een navigatiesysteem en voeg deze toe.

Is de auto volledig geconfigureerd en bent u akkoord met de voorwaarden? Klik dan op ‘kies deze auto’. Laat uw gegevens achter en rijdt binnenkort in uw gloednieuwe Renault!