Peugeot 208
Peugeot 208 1.2PT 82 Blue Lion

Peugeot  208 Noir Perla Nera
5
5
1:2
280 L
Arval

Peugeot 208
Peugeot 208 1.2PT 82 Blue Lion

Noir Perla Nera
+ 0,-

Periode & Kilometers Bekijk prijzentabel
+ 254,-

Totale prijs /mnd
incl. BTW in euro's
254,-

208

Deze speciale uitvoering van de 208 is standaard voorzien van alle moderne snufjes. Zoals een 7-inch touchscreen met navigatie, Apple CarPlay, Mirrorlink, Connect SOS en parkeerhulp achter.

Deze Peugeot is zuinig en daarmee direct duurzaam. Het verbruik van de 208 is slechts 1 op 22. Een lekker efficiente auto dus!
In de 208 kunt u een niet te onderschatten 285 liter bagage kwijt. Bij het neerklappen van de achterbank ontstaat een bagageruimte van maarliefst 743 liter! 

Dankzij Private Lease kunt u extra voordelig de eigenaar zijn van een gloednieuwe Peugeot 208!

 

Private Lease Peugeot 208 - wat zit er in het contract?

Omdat al onze partners zijn aangesloten bij het 'Keurmerk Private Lease', geniet u als klant altijd bepaalde zekerheden, ongeacht de aanbieder. Zo is het maandbedrag altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud en reparatie.
Mocht u op vakantie stranden met uw 208; geen zorgen. Ook vervangend vervoer en internationale pechhulp zijn bij de prijs inbegrepen.

Echter, voorwaarden verschillen als het gaat om aanvullende verzekeringen, de afkoop van het eigen risico en mogelijke aanbetalingen. Wij zetten daarom alle aanvullende voorwaarden per Private Lease aanbieder voor u op rij, dan vergelijkt u appels met appels. Zo betaalt u geen cent te veel voor uw nieuwe 208.

Profiteer ook van onze fantastische aanbiedingen. Dien vrijblijvend een aanvraag in en rijd binnenkort in uw nieuwe Peugeot. Is de leaseperiode voorbij? Dan levert u de 208 weer in bij de Leasemaatschappij in kwestie, zonder onverwachte kosten achteraf.

Standaard uitrusting

All-in Leasen

Een compleet overzicht van alle verzekeringen, financiële en service informatie in dit contract. Geen kleine lettertjes en geen verrassingen achteraf.