Peugeot Private Lease

Peugeot Private lease aanbod

Private Lease Peugeot 

Rijden in een oudere auto brengt flinke kosten met zich mee. Geniet u niet liever van een moderne en zuinige Peugeot? Private lease is in veel gevallen voordeliger. Een vast bedrag per maand. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.
Wij staan u bij in de zoektocht naar de beste private lease deal. Zo vindt u de perfecte Peugeot voor de mooiste prijs.

Onderstaand vindt u alle aanbiedingen op het gebied van private lease.
Voor de meest populaire modellen van Peugeot is het mogelijk te kiezen voor een Private Lease constructie, zo ook voor de 108 en de 208!

Private lease aanbod Peugeot

Peugeot-108

Peugeot-108

205,-

v.a. /mnd incl. BTW

60 mnd / 5.000 km

Peugeot 108 TOP!

Peugeot 108 TOP!

244,-

v.a. /mnd incl. BTW

48 mnd / 12.000 km

 

Kiest u liever voor een ander merk?

Klik hier door naar het totale aanbod leaseauto's. Vergelijk direct alle aanbiedingen en gebruik de filters om eenvoudig de auto te vinden die aan al uw wensen voldoet.
Is uw oog toch gevallen op die mooie Peugeot? Kies op deze pagina uw ideale auto en stel zélf uw contract samen. Zijn bijvoorbeeld inruilmogelijkheden en levertijden voor u van belang? U ziet direct of deze voorwaarden bij de prijs zijn inbegrepen. Anders voegt u deze toe.

Omdat al onze partners zijn aangesloten bij het 'Keurmerk Private Lease', geniet u als klant altijd bepaalde zekerheden, ongeacht de aanbieder. Zo wordt u bijvoorbeeld altijd beschermt tegen te hogen lasten dankzij een financiële check, deze voorkomt dat u teveel betaald. Of u nu kiest voor een Peugeot of een ander merk.
De algemene voorwaarden eerlijk en transparant omdat deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Tevens heeft u altijd 14 dagen bedenktijd.

Zo is het leasen van uw nieuwe Peugeot veilig en weet u waar u voor tekent.

Naast de voorwaarden worden ook de specificaties overzichtelijk getoond. Is uw Peugeot bijvoorbeeld voorzien van airconditioning? U ziet het in 1 oogopslag. U kunt uw auto altijd uitbreiden met extra opties zoals een trekhaak, winterbanden of een navigatiesysteem. Hiervoor betaalt u wel extra.

Configureer uw auto naar wens. Als u akkoord bent met de voorwaarden, klik dan op ‘kies deze auto’. Laat uw gegevens achter en uw geniet binnen afzienbare tijd van uw nieuwe Peugeot!