Opel Karl 1.0 Start Stop Edition
1.0 Start Stop Edition

Opel Karl 1.0 Start Stop Edition Mineral Black Metallic
5
5
1:24
280 L
Arval

Opel Karl 1.0 Start Stop Edition
1.0 Start Stop Edition

Mineral Black Metallic
+ 0,-

Periode & Kilometers Bekijk prijzentabel
+ 204,-

Totale prijs /mnd
incl. BTW in euro's
204,-

Karl 1.0 Start Stop Edition

De Opel Karl verdient een plaatsje op het erepodium in zijn klasse. Niet alleen vanwege de perfecte afwerking, maar zeker ook dankzij de bovengemiddelde rijeigenschappen.

Deze Opel heeft een laag brandstofverbruik (slechts 1 op 23). Hierdoor voelt u ook de lange ritten niet direct in de portomonnee.
In de Karl kunt u een niet te onderschatten 215 liter bagage kwijt. Bij het neerklappen van de achterbank ontstaat een bagageruimte van maarliefst 1.013 liter! 

Een auto kopen is duur en risicovol. Kies voor Private Lease en rijd voordelig in uw Opel Karl!

 

Private Lease Opel Karl - wat zit er in het contract?

Omdat al onze partners zijn aangesloten bij het 'Keurmerk Private Lease', geniet u als klant altijd bepaalde zekerheden, ongeacht de aanbieder. Zo is het maandbedrag altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud en reparatie.
Ook is vervangend vervoer en pechhulp in binnen- en buitenland bij de prijs inbegrepen. Dit geldt voor alle auto's, ook voor de Karl.

Voorwaarden kunnen uiteenlopen als het gaat om aanvullende verzekeringen, eventuele aanbetalingen en de afkoop van het eigen risico. Vergelijk daarom niet alleen op prijs, maar kijk vooral naar de randvoorwaarden verbonden aan het Private Lease contract. Zo betaalt u geen cent te veel voor uw nieuwe Karl.

Profiteer ook van onze fantastische aanbiedingen. Dien vrijblijvend een aanvraag in en rijd binnenkort in uw nieuwe Opel. Loopt de overeenkomst ten einde? Lever de Karl dan weer in bij de Leasemaatschappij. Geen kosten achteraf, geen verrassingen.

Standaard uitrusting

All-in Leasen

Een compleet overzicht van alle verzekeringen, financiële en service informatie in dit contract. Geen kleine lettertjes en geen verrassingen achteraf.