Opel Private Lease

Opel Private lease aanbod

Private Lease Opel 

Rijden in een nieuwe Opel hoeft niet duur te zijn. Dit terwijl het onderhouden van een oude auto erg prijzig is. Kies daarom ook voor een private lease contract. Zo rijdt u in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand.
Wij staan u bij in de zoektocht naar de beste private lease deal. Zo vindt u de perfecte Opel voor de mooiste prijs.

Wij hebben de mooiste aanbiedingen van dit moment voor u op een rij gezet. 
Op dit moment bieden wij drie modellen van Opel aan, dit zijn ook direct de populairste auto’s: de Astra, de Corsa en de Karl.

Private lease aanbod Opel

Occasion - Vernieuwd Opel Corsa Edition

Occasion - Vernieuwd Opel Corsa Edition

293,-

v.a. /mnd incl. BTW

36 mnd / 10.000 km

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e

519,-

v.a. /mnd incl. BTW

60 mnd / 10.000 km

 

Kiest u liever voor een ander merk?

Klik hier door naar het totale aanbod leaseauto's. Vergelijk direct alle aanbiedingen en gebruik de filters om eenvoudig de auto te vinden die aan al uw wensen voldoet.
Gaat u toch voor die bloedmooie Opel? Kies hier de gewenste auto en bepaal zélf de contractvoorwaarden. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan pechhulp en vervangend vervoer? Vaak zijn dit soort zaken bij het contract inbegrepen. Zo niet? Dan voegt u deze eenvoudig toe.

Omdat al onze partners zijn aangesloten bij het 'Keurmerk Private Lease', geniet u als klant altijd bepaalde zekerheden, ongeacht de aanbieder. U heeft bijvoorbeeld altijd financiële zekerheid dankzij een kredietcheck. Of u nu kiest voor een Opel of een ander merk, u wordt beschermt tegen te hoge maandelijkse lasten.
U heeft altijd 14 dagen bedenktijd. Tevens bent u verzekerd van van eerlijke voorwaarden, deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Zo is het leasen van uw nieuwe Opel veilig en weet u waar u voor tekent.

Naast de voorwaarden worden ook de specificaties overzichtelijk getoond. Is uw Opel bijvoorbeeld voorzien van airconditioning? U ziet het in 1 oogopslag. Extra opties toevoegen is altijd mogelijk. Kies voor een kleine meerprijs bijvoorbeeld voor een trekhaak, navigatiessyteem of winterbanden.

Is de auto volledig geconfigureerd en bent u akkoord met de voorwaarden? Klik dan op ‘kies deze auto’. Laat uw gegevens achter en rijdt binnenkort in uw gloednieuwe Opel!