Kia Picanto Summer edition
1.0 CVVT Summer Edition 4-zits 5 deuren

Kia Picanto Summer edition Zilver metallic
5
5
1:16
200 L
Arval

Kia Picanto Summer edition
1.0 CVVT Summer Edition 4-zits 5 deuren

Zilver metallic
+ 0,-

Periode & Kilometers Bekijk prijzentabel
+ 194,-

Totale prijs /mnd
incl. BTW in euro's
194,-

Picanto

De compacte en pittige Picanto is één van de populairste leaseauto’s in ons assortiment. Niet alleen vanwege de zeer aantrekkelijke leaseprijs, maar ook vanwege het rijcomfort en het mooie design.

Deze Kia heeft een laag brandstofverbruik (slechts 1 op 24). Hierdoor voelt u ook de lange ritten niet direct in de portomonnee.
De ruimtelijke Picanto biedt voldoende ruimte voor uw bagage. Achterin kunt u 255 liter kwijt en bij het neerklappen van de achterbank heeft u zelfs ruimte voor 1.010 liter.

Kies ook voor Private Lease en rijd binnenkort extra voordelig in deze prachtige Kia Picanto!

 

Private Lease Kia Picanto - wat zit er in het contract?

De belangrijkste zaken standaard zijn in de overeenkomst opgenomen. Onze partners zijn hiertoe verplicht dankzij het 'Keurmerk Private Lease'. Zo is het maandbedrag altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud en reparatie.
Ook is vervangend vervoer en pechhulp in binnen- en buitenland bij de prijs inbegrepen. Dit geldt voor alle auto's, ook voor de Picanto.

Als het gaat om additionele zaken zoals de afkoop van eigen risico, verzekeringen en aanbetalingen kunnen deze voorwaarden verschillen. Deze verschillen per Private Lease aanbieder hebben wij daarom voor u op een rij gezet. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Zo betaalt u geen cent te veel voor uw nieuwe Picanto.

Heeft u altijd al Kia willen rijden? Grijp dan nu uw kans en sluit een leasecontract af via Privateleasecheck.nl. Loopt de overeenkomst ten einde? Lever de Picanto dan weer in bij de Leasemaatschappij. Geen kosten achteraf, geen verrassingen.

Standaard uitrusting

All-in Leasen

Een compleet overzicht van alle verzekeringen, financiële en service informatie in dit contract. Geen kleine lettertjes en geen verrassingen achteraf.