Kia Private Lease

Kia Private lease aanbod

Private Lease Kia

Rijden in een nieuwe Kia hoeft niet duur te zijn. Dit terwijl het onderhouden van een oude auto erg prijzig is. Overweeg daarom een private lease constructie. Zorgeloos een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand.
Wij helpen u tijdens uw zoektocht naar een nieuwe Private Lease auto. Zo vindt u de ideale Kia voor de beste prijs.

Wij hebben de mooiste aanbiedingen van dit moment voor u op een rij gezet. 
We hebben voor het merk Kia op het moment twee fantastische aanbiedingen voor u geselecteerd: de Picanto en de Rio.

Private lease aanbod Kia

Kia Picanto ComfortplusLine

Kia Picanto ComfortplusLine

239,-

v.a. /mnd incl. BTW

60 mnd / 5.000 km

Kia Niro Nieuw

Kia Niro Nieuw

419,-

v.a. /mnd incl. BTW

60 mnd / 10.000 km

Privé Leasen in style

Bekijk dan hier het volledige aanbod. Vergelijk in één overzicht het volledige aanbod leaseauto's. Gebruik de handige filters om uw selectie terug te brengen naar wens.
Gaat u toch voor die bloedmooie Kia? Kies hier de gewenste auto en bepaal zélf de contractvoorwaarden. Zo kan het ontbreken van benodigde verzekeringen voor u een dealbreaker zijn. Veelal is het contract inclusief verzekeringen. Zo niet, dan voegt u deze zelf toe.

De belangrijkste zaken standaard zijn inbegrepen in een overeenkomst. Onze partners zijn hiertoe verplicht dankzij het 'Keurmerk Private Lease'. U heeft bijvoorbeeld altijd financiële zekerheid dankzij een kredietcheck. Of u nu kiest voor een Kia of een ander merk, u wordt beschermt tegen te hoge maandelijkse lasten.
Na ondertekening heeft u 14 dagen bedenktijd. Ook zijn de algemene voorwaarden eerlijk en overal hetzelfde, dankzij een samenwerking met de Consumentenbond

Zo is het leasen van uw nieuwe Kia veilig en weet u waar u voor tekent.

Ook de specificaties van de auto worden overzichtelijk getoond zodat u goed kunt vergelijken. Is uw Kia uitgerust met airconditioning? U ziet het in 1 oogopslag. Extra opties toevoegen is altijd mogelijk. Kies voor een kleine meerprijs bijvoorbeeld voor een trekhaak, navigatiessyteem of winterbanden.

Stel zelf uw auto samen. Als u akkoord bent met de voorwaarden klikt u op ‘kies deze auto’. Vul uw gegevens in en uw gloednieuwe Kia staat binnen no-time bij u voor de deur!