Ford Private Lease

Ford Private lease aanbod

Private Lease Ford 

Zoals u weet is rijden in een oudere Ford niet altijd even voordelig. Bijkomende kosten kunnen flink oplopen. Private lease is in veel gevallen voordeliger. Een vast bedrag per maand. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.
Wij helpen u tijdens uw zoektocht naar een nieuwe Private Lease auto. Zo vindt u de ideale Ford voor de beste prijs.

Op deze pagina vindt u de meest aantrekkelijke aanbiedingen in de markt. 
Voor de meest populaire modellen van Ford is het mogelijk te kiezen voor een Private Lease constructie, zo ook voor de Fiesta en de Focus!

Private lease aanbod Ford

Ford Focus Hatchback

Ford Focus Hatchback

369,-

v.a. /mnd incl. BTW

60 mnd / 10.000 km

Ford Focus Wagon

Ford Focus Wagon

389,-

v.a. /mnd incl. BTW

60 mnd / 10.000 km

 

Kiest u liever voor een ander merk?

Bekijk dan hier het volledige aanbod. Vergelijk in één overzicht het volledige aanbod leaseauto's. Gebruik de handige filters om uw selectie terug te brengen naar wens.
Geniet die prachtige Ford toch uw voorkeur? Selecteer hier uw auto en bepaal zélf de inhoud van het contract. Zijn bijvoorbeeld inruilmogelijkheden en levertijden voor u van belang? U ziet direct of deze voorwaarden bij de prijs zijn inbegrepen. Anders voegt u deze toe.

De belangrijkste zaken standaard zijn inbegrepen in een overeenkomst. Onze partners zijn hiertoe verplicht dankzij het 'Keurmerk Private Lease'. U wordt altijd beschermt tegen te hoge lasten. Of u nu kiest voor een Ford of een ander merk. De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen.
De algemene voorwaarden eerlijk en transparant omdat deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Tevens heeft u altijd 14 dagen bedenktijd.

Zo is het leasen van uw nieuwe Ford veilig en weet u waar u voor tekent.

Ook de specificaties van de auto worden overzichtelijk getoond zodat u goed kunt vergelijken. Is uw Ford uitgerust met airconditioning? U ziet het in 1 oogopslag. Indien u extra opties wenst is dat altijd mogelijk. Selecteer winterbanden, een trekhaak of een navigatiesysteem en voeg deze toe.

Configureer uw auto naar wens. Als u akkoord bent met de voorwaarden, klik dan op ‘kies deze auto’. Laat uw gegevens achter en uw geniet binnen afzienbare tijd van uw nieuwe Ford!