Citroen C3
Puretech 82 feel

Citroen C3 rouge rubi
5
5
1:25
215 L
Arval

Citroen C3
Puretech 82 feel

rouge rubi
+ 0,-

Periode & Kilometers Bekijk prijzentabel
+ 273,-

Totale prijs /mnd
incl. BTW in euro's
273,-

C3


Deze comfortabele gezinsauto kwam voor het eerst op de markt in 2003. Privateleasecheck biedt u de allernieuwste versie (3e generatie uit 2017) van deze leuke, moderne auto.

De Citroën C3 heeft een laag brandstofverbruik (gemiddeld slechts 1 op 16). Buiten de bebouwde kom daalt het verbruik naar 1 op 20. Hierdoor voelt u ook de lange ritten niet direct in de portomonnee.
In de C3 kunt u 305 liter bagage kwijt en met de achterbank ingeklapt zelfs 1.310 liter. Zo heeft u niet alleen voldoende ruimte voor uw passagiers, maar ook voor uw bagage.

Dankzij Private Lease kunt u extra voordelig de eigenaar zijn van een gloednieuwe Citroën C3!

 

Private Lease Citroën C3 - wat zit er in het contract?

De meeste zaken zijn altijd in een overeenkomst openomen, dit omdat onze partners voldoen aan de eisen van het 'Keurmerk Private Lease'. Zo is het maandbedrag altijd inclusief wegenbelasting, onderhoud en reparatie.
Ook is vervangend vervoer en pechhulp in binnen- en buitenland bij de prijs inbegrepen. Dit geldt voor alle auto's, ook voor de C3.

Echter, voorwaarden verschillen als het gaat om aanvullende verzekeringen, de afkoop van het eigen risico en mogelijke aanbetalingen. Bij Private Lease zijn deze additionele bepalingen ten minste zo belangrijk als de prijs zelf, daarom hebben wij deze voor u op een rij gezet. Zo betaalt u geen cent te veel voor uw nieuwe C3.

Rijd op korte termijn extra voordelig in uw nieuwe Citroën. Vul het aanvraagformulier in, dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Loopt de overeenkomst ten einde? Lever de C3 dan weer in bij de Leasemaatschappij. Geen kosten achteraf, geen verrassingen.

Standaard uitrusting

All-in Leasen

Een compleet overzicht van alle verzekeringen, financiële en service informatie in dit contract. Geen kleine lettertjes en geen verrassingen achteraf.