Citroën Private Lease

Citroen Private lease aanbod

Private Lease Citroen 

Rijden in een nieuwe Citroën hoeft niet duur te zijn. Dit terwijl het onderhouden van een oude auto erg prijzig is. Private lease is in veel gevallen voordeliger. Een vast bedrag per maand. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.
Wilt u zonder de grote investeringen rijden in uw gloednieuwe Citroën? Wij helpen u met het vinden van de beste deal.

Wij hebben de mooiste aanbiedingen van dit moment voor u op een rij gezet. 
Voor de meest populaire modellen van Citroën is het mogelijk te kiezen voor een Private Lease constructie, zo ook voor de C3.

Private lease aanbod Citroën

Citroen-C1

Citroen-C1

199,-

v.a. /mnd incl. BTW

60 mnd / 5.000 km

 

Kiest u liever voor een ander merk?

Op de volgende pagina, treft u ons gehele aanbod leaseauto's aan. Door middel van de filters kunt u een keuze maken uit de diverse merken, types en prijsklassen.
Gaat u toch voor die bloedmooie Citroën? Kies hier de gewenste auto en bepaal zélf de contractvoorwaarden. Zijn bijvoorbeeld inruilmogelijkheden en levertijden voor u van belang? U ziet direct of deze voorwaarden bij de prijs zijn inbegrepen. Anders voegt u deze toe.

De meeste zaken zijn altijd bij een overeenkomst inbegrepen, dit omdat onze partners voldoen aan de eisen van het 'Keurmerk Private Lease'. U heeft bijvoorbeeld altijd financiële zekerheid dankzij een kredietcheck. Of u nu kiest voor een Citroën of een ander merk, u wordt beschermt tegen te hoge maandelijkse lasten.
De algemene voorwaarden eerlijk en transparant omdat deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Tevens heeft u altijd 14 dagen bedenktijd.

Zo is het leasen van uw nieuwe Citroën veilig en weet u waar u voor tekent.

Kijk ook goed naar de specificaties van uw auto. De ene Citroën is de ander niet en de uitvoering van de auto kan sterk verschillen per aanbieder. Extra opties toevoegen is altijd mogelijk. Kies voor een kleine meerprijs bijvoorbeeld voor een trekhaak, navigatiessyteem of winterbanden.

Configureer uw auto naar wens. Als u akkoord bent met de voorwaarden, klik dan op ‘kies deze auto’. Laat uw gegevens achter en uw geniet binnen afzienbare tijd van uw nieuwe Citroën!